UCMPM instellen

iPhone:
1. ga naar ucmpm.van-hulten.com
2. Open het menu door op de 3 streepjes rechtbovenin te klikken en kies voor "Doorschakelen"
3. Voeg nu de website toe aan je startscherm
4. Open de app die je op het startscherm hebt geplaatst
5. Open het menu door op de 3 streepjes rechtbovenin te klikken en kies voor "Instellingen"
6. Vul de volgende gegevens in:
Host: <<HOSTNAME>>
Poort: <<POORT>>
Gebruikersnaam: <<GEBRUIKERSNAAM>>
Wachtwoord: <<WACHTWOORD>>
7. Druk op testen en opslaan, als de verbinding is geslaagd open je het menu door op de 3 streepjes rechtbovenin te klikken en kies je voor "Doorschakelen"

Android:
1. ga naar ucmpm.van-hulten.com
2. Open het menu door op de 3 streepjes rechtbovenin te klikken en kies voor "Instellingen"
3. Vul de volgende gegevens in:
Host: <<HOSTNAME>>
Poort: <<POORT>>
Gebruikersnaam: <<GEBRUIKERSNAAM>>
Wachtwoord: <<WACHTWOORD>>
4. Druk op testen en opslaan, als de verbinding is geslaagd kopieer je de configuratie middels het QR code knopje.
5. Stuur deze URL door naar de persoon met een android.
6. Als de persoon (binnen 60m) op de link drukt wordt alles ingesteld EN de juiste pagina geladen
7. Voeg nu de website toe aan het startscherm

========================================================================

Hier krijg je een overzicht te zien met de nummers

Doel: Extern nummer of voicemail
Doel details: Vul hier het nummer in of kies de voicemail waar je naar wilt doorschakelen
Aan/Uit: Hiermee zet je de doorschakeling naar bovenstaande aan of uit.

Let op dat je de doorschakeling maar 1x per 15 seconden kunt aanpassen.

Aanmaakdatum: 9-4-2021 17:07      Laatst bijgewerkt: 23-3-2022 12:27