Mobiele telefoon Pocos

Mobiel internet

MobileNL ondersteunt 3G data en 4G data via T-Mobile binnen Nederland. Er worden twee manieren van mobiel data ondersteund. Private APN en public APN. Voor mobiel internet via de public APN zijn de volgende instellingen nodig:

Veld

Instelling

APN

internet.mobileapn.net

Authentication type

PAP

Username

internet

Password

internet (let op, hoofdletter gevoelig)

Voicemail

De voicemail kan worden gemanipuleerd en uitgeluisterd door te bellen met 1233. Dit kan alleen als Forced on PBX niet geactiveerd is. Standaard is de voicemail uitgeschakeld.

Functie

Actie

Voicemail manipuleren/uitluisteren

Bel naar 1233

Inschakelen

Bel naar 12331

Uitschakelen

Bel naar 12330

Doorschakeling

Je kunt inkomende telefoongesprekken naar je mobiele telefoon doorschakelen naar een ander telefoonnummer. Dit kan alleen als Forced on PBX is uitgeschakeld. Wanneer Forced on PBX aan staat, kun je in de PBX een doorschakeling plaatsen.

Het instellen van een doorschakeling kost niets. Als je wordt gebeld en het gesprek wordt doorgeschakeld, dan betaal je wel voor het gesprek vanaf jouw telefoon naar het telefoonnummer waarnaar je hebt doorgeschakeld. Dus: als je een doorschakeling instelt naar een niet-Nederlands telefoonnummer, gelden hier aangepaste tarieven voor

Functie

Actie

Inschakelen

Bel naar 1235 (nummer van doorschakeling toevoegen)

Uitschakelen

Bel naar 1235 (zonder iets erachter)

Aanmaakdatum: 21-5-2021 15:44      Laatst bijgewerkt: 30-7-2021 11:43